Bejelentés


MS mester BDSM honlapja BDSM-mel élvezetesebb a szex

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.VÁGYKELTŐ

szubmisszív elhivatottságú, avagy még bizonytalankodó hölgyek részére

BDSM-mel élvezetesebb a szex


Bizonyára te is hallottál erről a szexuális játékról - talán már volt is részed benne -, amiről sokak számára nem elsősorban az élvezet, hanem az erőszak, a kiszolgáltatottság ugrik be.

De mi is a BDSM valójában?

A BDSM kiegészíti az általánosan elfogadott szexuális szokásokat, és igenis összeegyeztethető a szerelemmel. Sőt! az ilyen párkapcsolat még sokkal hevesebb és szenvedélyesebb is lehet, mint a "normális", megszokott.

Fantáziálni mindenki szeret - sok nő álmodozott már olyan mesebeli hercegről, aki férfias, erős és elveszi azt, ami neki kell: kiszemelt nője először ellenkezik, majd ahogy elmélyül a kapcsolatuk, szép lassan behódol urának. Valahogy így kell elképzelni a BDSM-ben az úr és alattvalója közötti szerepet, de ez még csak a kezdet, széles tárháza van az így módon nyújtható "élvezeteknek".

A nyitottság és az őszinteség megnyitja az utat a vágyak kiélése előtt - ez önmagában növeli a meghittséget, a szenvedélyt és a gyönyört.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!